Epidemija TEBRICA kod srpske omladine

14:48
Oduvek sam se oduševljavao time kako američki klinci pričaju. Lajk so faking random. Onda sam čuo naše klince kako pričaju. Nisu samo klinci, ima i starijih koji pričaju tako, ali ne u toj meri. Kod mlađih generacija već vlada neka epidemija tebrica



Interesantno za ovu grupu ljudi je to što iskazuju veliku količinu ljubavi iako nisu gej. Nateraju te da se osetiš posebno, jer ti kažu da si njihov tebra brate, stave svima do znanja da si poseban rečenicama poput "Znaš kakav je on tebrica, brate". A onda brzo padneš u bedak kada shvatiš da je njegov tebrica brate i tebra konobar koji mu je doneo pivo. Konobar dobije zagrljaj, zahvalnicu i titulu tebre zbog neverovatnog uspeha nošenja ajncera od šanka do stola.

Druga karakteristika je stil oblačenja, mešavina elegancije i komfora. Kolač u tiganju? Nemoguće. Isto bismo rekli za trenerku i sako, ali draj kuker nam je pokazao da je kolač u tiganju itekako moguć, a neki novi klinci da su šuškavac i sako zapravo savršeni spoj. Jebi ga tebra, ne možeš tek tako lako nekoga da šutneš nogom u vugla u pantalonama.

Treća karakteristika je nagla promena ponašanja u prisustvu žena. Otvaraju vrata, sipaju piće, prebacuju sako preko ramena ako im je hladno, upozoravaju sve da su se neslano našalili u prisustvu žena tako da i žene čuju da su oni njihovi zaštitnici. Kada žena nema one postaju kurvetine. Definicija kurve – jebala se. Kurve su sve koje nisu njihove majke sestre i devojke. Devojke takođe dobijaju titulu kurve u trenutku kada ostave gore napomenute.

Četvrta karakteristika je nalet iskrenosti prilikom upoznavanja istih. Ali ne bilo kakav nalet iskrenosti. Nećeš sigurno čuti od njih kako su plakali zbog devojke, ali ćeš čuti sve da bi shvatio kakve su oni tebrice. Krenuće sa nekoliko zajebanih tuča, frkom s murijom, a završiće se sa osvajanjem neverovatnog broja ženskih kreveta i plođenjem putem pogleda. Prilikom razgovora sa ovakvim ljudima primetno je i da oni moraju biti u centru pažnje. Ako kojim slučajem kreneš da pričaš nešto, a ostali sagovornici krenu pomno da te slušaju, ne treba da te iznenadi povik poput: " AAAAAAAAAA, jel nekom još zuji u ušima tebra?

Tebrice imaju još mnogo karakteristika, ali već vidim da sam se rasakenjao, pa ću navesti još jednu. Tebrice moraju da imaju čopor. Čopor čine alfa mužjak, ostale tebrice koje čekaju svoj trenutak da postanu alfa mužjaci i mali ili debeli tebrica koji je njihova maskota. Tebrice se često tuku, ali nikada bez razloga. Razloga je doduše mnogo, popreko su te pogledali, zakačili su te remenom, psovali su ti mater jer im se ne sviđa kako izgledaš.... Najzaslužniji za započinjanje tuča je mali ili debeli tebrica. On se izdvoji iz gomile i krene da provocira dok neko ne nasedne na njegovu provokaciju. Tada ostale tebrice uskaču u zaštitu svog člana čopora, a mali ili debeli tebrica dobija poene koji samo njemu govore da je i on dovoljno dobar tebrica.

Nemanja Hadži Tomović

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »