Novim singlom grupa TRIGGER najavljuje treći studijski album

20:35


Grupa Trigger objavila je spot za novi singl – pesmu ,,Vreme čuda”. 
Mi smo poslali čoveka gore na Mesec da gleda odatle, kako od bolesti i gladi umiru deca i milioni pate… 
Ovim stihovima počinje nova pesma "Vreme čuda" grupe Trigger, muzički osvrt na jedinstveni talenat ljudskih bića da u ime oca, sina i svetog dolara zloupotrebe i izvitopere svako civilizacijsko dostignuće. 

Video je snimljen u saradnji sa Nikolom Silićem, sa kojim je Trigger već radio na spotu za pesmu Navika, kao i na ekranizaciji obrade Haustorove Ene. 

Pesma Vreme čuda je naslovna numera novog izdanja, koje će Trigger uskoro objaviti pod etiketom "Odličnog hrčka". Novim singlom i novim izdanjem, grupa Trigger se okreće još tvrđem zvuku. Poigravaju se sa žanrovskim granicama uz učešće mnogih muzičkih gostiju iz Srbije i regiona.



Grupa Trigger iza sebe ima dva studijska izdanja: Ljubav - snimljen 2008. godine (PGP RTS) i album EX, na kome su, kroz autentično naglašen tvrd zvuk, udahnuli novi život pesmama Azre, Haustora i nekih pomalo zaboravljenih sastava iz 80-ih (Jakarta, Beograd, Petar i Zli Vuci, Bulevar). Pesme sa ovog albuma ih izbacuju na sve značajnije top liste (Hit radija 202, Diskomer Studija B...).Godine 2009. izdaju mini live album Trigger - Metropolis Live, nakon gostovanja u istoimenoj emisiji. Album je moguće besplatno preuzeti sa zvaničnog sajta benda.
Pre singla Vreme Čuda, bend je objavio dve duet pesme: Ne hrani ljudoždere (sa pevačem benda Downstroy Darkom Živkovićem), kao i Ponor (duet sa Milutinom Jovančićem, ex Block Out, Čovek Vuk).

Grupu Trigger možete pratiti na sledećim adresama:

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »