U Zmajevom Gnezdu: Da li smo spremni za paketiće?

22:40
Obrenovački pank-rok bend U Zmajevom Gnezdu, odlučio je da za novogodišnje praznike obraduje publiku, a čime drugo, nego novogodišnjim paketićima. 

Šta vi treba da uradite? Dovoljno je da udarite "lajk" i "šer" na sličicu sa ovog linka i automatski ulazite u krug potencijalnih dobitnika. Što ste tiče nagrada (a znamo da vas to najviše interesuje), deliće se pet paketa sa promotivnim materijalom benda (paket uključuje majicu, disk, nalepnice i čestitke od strane članova benda).

Godina za nama može se smatrati veoma uspešnom za ovaj mladi bend. Snimljen je drugi studijski album "VI kategorija", a momci su imali i solidan broj nastupa u Beogradu, Šapcu, Velikoj Plani..., i naravno, rodnom Obrenovcu. U nastupajućoj godini najavljuju rad na spotovima sa aktuelnog albuma, a u planu je i organizovanje dvodnevnog pank festivala za neafirmisane bendove koji bi trebalo da se održi u februaru. O tom-potom. Vama ostavljamo mogućnost da preslušate njihove dosadašnje albume  koji su dostupni na youtube i bandcamp muzičkim platformama.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »