Nove Snage Rokenrola 2015. – prvi deo │26. septembar 2015.

18:43


U subotu 26. septembra sa početkom u 21.30 sati, u novosadskom klubu „Quarter“, održaće se prvi deo mini festivala pod nazivom Nove snage rokenrola 2015. Nastupiće grupe „Ćelava gospođa“, „Spunk“, „Clyde“ i „Awaited“. Još dva koncerta (na svakom će nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline) će biti održana u klubu "Quarter", krajem oktobra i novembra. Sve nastupe će pratiti stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV - Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub „Quarter“), koji će na kraju doneti odluku o pobedniku, kome će pripasti pravo i čast da svojim nastupom otvori NS Koncert godine 2015.
Bendovi koji žele da se prijave za učešće na oktobarskom i novembarskom koncertu, mogu svoje pesme u mp3 ili wav formatu ili youtube linkove da pošalju u inboks fejsbuk stranice Klasik Rok, ili na mail adresu extreme.zone021@gmail.com. 

Cena ulaznice za sve koncerte će biti 100 dinara po danu, a moći će da se kupe na dan koncerta na blagajni kluba Quarter. Prihod sa sva tri događaja će biti uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti „Klasik rok“.


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »