Krešo i kisele kiše traže belog zeca

14:54
Treći studijski album Kreše i Kiselih Kiša "U potrazi za bijelim zecom",  snimljen u studiju Hrvatske radiotelevizije (kao nagrada za pobjedu treće sezone HR Demo kluba), napokon je ugledao svjetlo dana!

Foto: Željko Maletić

Nakon objave najavnog singla/spota "Veseli stroj", novi album ponuđen je za besplatno preuzimanje. Sadrži 16 autorskih pjesama i jednu obradu: "Ti si moj hit", Grupe 777; mix/master djelo je Dražena Gavrilovića iz zagrebačkog Pod.room studija,  ilustracije za omot CD-a djelo su ruku nagrađivanih umjetnica Agate i Apolonije Lučić,  a album je izdan pod etiketom Fat Brek.


Krešo i Kisele Kiše, s preko 100 odsviranih koncerata i festivala (u Hrvatskoj i inozemstvu), spada među najaktivnije bendove na hrvatskoj (alternativnoj) sceni. Pobjeda na HR Demo klubu, sudjelovanje u finalu prvog RockOff festivala, dijeljenje stage-a s Marky Ramoneom, Hladnim pivom, Letom 3M.O.R.T.om, Brkovima i mnogim drugim bendovima, gostovanja u televizijskim emisijama "Garaža", "Kod sunca u šest", "Dobro jutro Hrvatska", premijera spota/singla "Veseli stroj" u RTL-ovoj emisiji Top.HR, gostovanja u brojnim radijskim emisijama, što razgovorom, što live nastupom, kao i brojne pozitivne kritike na prva dva albuma i spotove, samo su neka priznanja kvalitete i dobrog rada benda.Bend planira skoru promociju novog albuma po Hrvatskoj i susjednim zemljama. Datume nadolazećih koncerata, kao i ostale novosti, možete pratiti na službenoj facebook stranici benda.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »