Good ol’ Bastards: “Whiskey eyes” najavljuje album

17:14

Pred nama je prvi video singl za pesmu “Whiskey eyes” grupe Good Ol’ Bastards, sa predstojećeg debi albuma „Fits nice“, koji će se uskoro pojaviti u izdanju najstarijeg srpskog nezavisnog izdavača – Take It Or Leave It Records.

Spot je urađen uz svesrdnu pomoć prijatelja koji su ga snimali svojim mobilnim telefonima, različitih rezolucija od najmanje do full HD-a.



Bend Good ol’ Bastards nastao je u Knjaževcu 2013. godine, a već naredne objavljuje i svoj debitantski EP „…so many levels!“. Muzika koju Bastardsi sviraju je fuzija više različitih muzičkih žanrova, pa se može nazvati stoner/ groove/ blues/ grunge/ alt rock.

Debi „long play“ album „Fits nice“, čiji se izlazak očekuje ove jeseni, sniman je u studiju „Psycho therapy“ u Nišu pod producentskom palicom Nenada Pejčića (Novembar, School bus) tokom zime 2015 /16. Snimljeno je 10 pesama koje najbolje opisuju pojedinačne muzičke uticaje unutar benda koji su blendovani u novi, zajednički umetnički izraz.

Od brojnih nastupa posebno izdvajamo Belgrade demo fest 2016. gde su osvojili prvo mesto po stručnom žiriju, Drum Dum Fest 2015. u Leskovcu, Green fest Soko banja i FAK fest u Knjaževcu 2016.

Ono čemu se Bastardi najviše raduju su lajv nastupi gde stvaraju jedinstvenu energiju, bilo da sviraju na velikim binama ili u malim klubovima, a nadaju se da će im predstojeća popularnost doneti veliki broj svirki.

Članovi grupe:

Vladimir Stefanović – Pirke, gitara i vokal

Slaviša Jelenković – Slave, bubnjevi i vokal

Ivan Bogdanović – Ikši, vokal i bas


Izvor:Rockomotiva

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »