Beogradska psychobilly atrakcija PSI svira u Svilajncu

20:35

Udruženje gradana "Rođen negde dole" nastavlja realizaciju svog projekta za 2016 godinu,"Novi talas - novi udar", čiji je pokrovitelj SO SVILAJNAC. U okviru ovog projekta građanima Svilajnca biće ponuđen raznolik kulturni program ( rok koncerti, izložbe, književne večeri) koji ce trajati tokom cele 2016 godine. 


Posle supergrupe Magick Godmothers iz Velike Britanije, svilajnačkoj publici predstaviće se srpska rockabilly supergrupa PSI iz Beograda. Njima će društvo praviti rockabilly bend The Boneshekers iz Svilajnca. Ovaj rockabilly vatromet biće ispaljen u petak, 30.Septembra, sa početkom u 21h. Mesto zbivanja je Picerija " Bis" u Svilajncu. Ulaz je donacija (preporučeno 200 dinara.)

PSI su rockabilly/psychobilly supergrupa sastavljena od članova i bivših članova Čikinih Bombona, Lucky Marcella i SUSa: Jovandeka (Grandpa Candys aka Čikine Bombone), Dane (Issues of Life, Lucky Marcell & The Ramblin’ Three) i Terza (S.U.S., 888, Potres, Antifrizz). Ova imena predstavljaju dovoljno respektabilan niz, koji bi morao da zainteresuje svakog ljubitelja energičnog, plesnog rokenrol zvuka.
Posle svega nekoliko nastupa jasno je da su PSI veliko osveženje i buduće značajno ime beogradske klupske scene. Donose nam zapaljivu mešavinu zaraznih ritmova i melodija, sa tekstovima na našem jeziku, po čemu su jedinstveni.

The Boneshekers ( Ex-Snake Eyes) je rockabilly bend iz Svilajnca koji postoji par godina. Sviraju rokenrol klasike 50-tih, i uglavnom su nastupali u Svilajncu i okolnim gradovima. Pod imenom Snake Eyes, imali su zapažen nastup na " Rockabilly fest-u " u Beogradu 2013.


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »