Zakazan nastup bendova Organizam i Dingospo Dali u Rokanju

13:56

Dva beogradska alternativna sastava Organizam i Dingospo Dali, održaće u subotu 5.11. zajednički koncert u Rokanju (Cetinjska 15a).
Svirka počinje u 21h, a ulaz se ne naplaćuje.


Organizam je autorski bend iz Beograda. Sastav neguje eklektični pristup muzici kombinujući više tradicionalnih pravaca sa elektronikom. Organizam trenutno sukcesivno objavljivljuje svoj debi album “Intergalaktički cirkus”. Predstavljena su dva video spota sa ovog materijala: “Hjuman” i “Okean”.




Dingospo Dali je alternativni rok sastav formiran 2011 godine. Sa svojom prvom pesmom “Pelin” našli su se na “Bigz komplikaciji”- zbirci numera bendova koji rade i stvaraju u Bigzu a pesma “Ona” našla se na Femikseti 2014- kompilaciji ženskog muzičkog stvaralaštva sa Balkana, nakon čega je puštena i na radiju u Mančesteru). Na početku svog rada učestvovali su na mnogim demo festivalima na kojima su ostvarili značajne rezultate: finale Demo Mastersa, finale BDFL-a, finale Barfa 2014., Jelen Demo fest Banjaluka (finale), Palilulska Olimpijada kulture (drugo mesto), Festival Omladina Subotica (treće mesto) a najznačajnija je pobeda 2015.godine na prvom televizijskom takmičenju neafirmisanih bendova Bunt Rok Masters.

Nova pesma:


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »