Rikošet, Decayed Earth i Irvas u Jazz Bar Centru!

04:04

Stoner/progresiv rok trio Rikošet počinje novu sezonu turneje pod nazivom "Teški srpski rok" u Jazz Baru Centar u Beogradu (palata Albanija), 14.10.2016. 
Binu će sa njima deliti bendovi Irvas (Beograd) i Decayed Earth (Vlasotince). Ulaz je 150 dinara, a svirka počinje u 22h.


Rikošet (stoner/progresiv rok) je grupa koja ima iza sebe brojne nastupe, čak i međunarodne. Tročlani sastav koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ''Deset dinara pažnje u srebru'', a drugi album je snimljen maja 2015. godine i zove se ''Pravo na život'', oba izdata za NOCTURNE MEDIA. Sastav čine Miloš Bjelobrk - gitara i vokal, Nenad Matekalo - bubanj i vokal i Vukašin Davidović - bas gitara. Trenutno pripremaju materijal za novi album i imaju aktivne nastupe.

Decayed Earth
(alternativ metal) je grupa koja je nastala 2013. godine raspadom benda ''Radovi na putu'', a koji je nastao krajem 2007. godine i iza sebe ostavio dva albuma. Inspiracija za nastavak rada pod drugim imenom i snažnijim zvukom dobili su opštim stanjem u svetu, gde su izgubljene sve duhovne vrednosti i sve se svodi na novac i apsolutnu kontrolu svakog pojedinca.Sastav grupe čine: Aleksandar Petković ''Freddy'' - vokal i gitara, Bratislav Vukadinović ''Bata'' - bubanj i Miloš Dimitrijević - bas gitara.
Fejsbuk stranica

Irvas (grandž rok) je beogradski sastav, osnovan novembra meseca 2015. godine. Ekipa sastavljena od iskusnih muzičara koji dolaze iz poznatih bendova i postižu za kratak period veliku zapaženost, pobeđujući na festivalima takmičarskog tipa i čestim nastupima po zemlji i regionu. Prvi snimljeni materijal im je demo EP ''Made of Light'', nastao ubrzo nakon osnivanja benda. Članovi grupe su: Marko Mićanović - vokal i gitara, Slavko Bošnjak - gitara, Aleksandar Mušicki - bubanj i Todor Stanojević - bas gitara.
Fejsbuk stranica


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »