PUN MI JE... 18+

12:10


Ovaj put nećemo zamarati sa 'top' ovo 'top' ono; ko je bolji, ko nije; šta se cijeni, šta se ne cijeni i ta sranja... Jebeš to, 'ajmo malo na realnost. Evo, recimo ja ću krenuti sam od sebe odmah u startu.

Meni je recimo već neko vrijeme pun kurac svega, od početka do kraja – pun mi je kurac! Dakle, da obrazložim tu vrlo kompleksnu postavku života koja me obasjava već neko vrijeme.

Za početak, ujedno i najviše mi je pun kurac glupana, maloumnih spodoba i sličnih goblinskih nakaza koje me okružuju ili koje viđam po medijima. Jedva da znaju sklopiti rečenicu, a najglasniji su, najpametniji, sve znaju, 'di si ti bio kad su oni to radili' i te fore –pun mi je kurac takvih invalida zbog kojih se sve oko nas rapada.

Nadalje, pun mi je kurac mekane nadobudne dječurlije koja je uvjerena da su oni ta generacija koja je 'glavna' i da niko osim njih ne postoji, jer su oni genijalni naspram svega što je ikada postojalo... not! 'Gay is ok' pavijani i ostali potrošači vremena koji sami sebe lažu da rade neku promjenu na svijetu, mada je sve oduvijek isto sa sitnim varijacijama. Realno, jedina prava revolucija može se imenovati i opisati jednom riječju – Tesla!

Sljedeća 'pun kurac' stavka odnosi se na samoprozvane umjetnike koji zagađuju zvučni prostor sa svojim izdrkotinama iz glave i još misle da su neka marka od pojave, a ljudima pada moral od njih. Pod ovom stavkom mislim na raznu vrstu neuspješnih izdrkotina svojih jeftinih očeva, od onih koji tule i zavijaju i kukaju u pjesmama kao da im se najgore stvari na svijetu dešavaju, pa to pakiraju u najblještavije omote i produkcije preko onih imbecila koji se nazovu pankerima i hardkorašima i snimaju se na diktafon kako bi im finalna snimka zvučala kao da su album snimali iz nečijeg gepeka, pa potom počinju glumiti veliki underground koji ako ne prihvatiš, zapravo ni ne kužiš, jer im nisi dorastao. Jebeni debili.

Suviše, dakle, prepun mi je kurac umišljenih kučki koje se na temelju ničega uzdižu, troše pare koje im je stekao otac pušeći kurac nekom novčanom velikanu i svojim djelovanjem na masu okreću moralne vrijednosti u postavke od kojih se normalnom i inteligentnom čovjeku povraća, a podosta tih jeftinih droljetina ne zna abecedu doslovno. Velika većina tih mizernih krmačica se izvježbalo da na prvu djeluju kao neke seks bombe, ali pomnijim promatranjem uviđa se da se radi o izrazito neseksepilnom komadu debla koje žudi za parama i pažnjom, a za uzvrat ne nudi apsolutno ništa!

Glavić pred pucanjem od internet ratnika, facebook prosvjednika i ostalih spodoba spuštene kite koji glume velike pobjednike; od hipsterskih nakaza, ćelavih bradonja koje zvuče ko najveće pičkice i igraju 'Pokemon Go'. Pun mi je kurac Srba i Hrvata i njihovog debilnog prepucavanja, i to od strane onih najpotkoženijih govana koja očito nemaju pametnijeg posla osim da čačkaju mečku, umjesto da se bave nečim produktivnim u životu. Gadi mi se alo, je l' me iko razumije išta ili sam totalno poludio?!?

Jesam li ja jedini kojem je pun kurac ovog umjetno-debilnog, na silu stvorenog svijeta, u kojem te zadnja budala nateže za rukav samo da ga pogledaš ili ste i vi svi drugi uz mene?!?

Ako me itko doživljava ozbiljno, jer ja se uopće ne zajebavam, onda valjda znate šta je potrebno kada vam se kurac napuni kao meni. Za budale da kažemo, da ne ispadne 'nije niko reko' ...ako ti je pun kurac svega navedenog, kreni u jebanje svega navedenog, jebi u glavu, jebi ih u guzicu, u facu, kao i u organe; jebite ih na sve strane i gdje god stignete, tek tada će vam zajedno sa mnom možda splasniti kurac, a svijet će početi poprimati obličje kakvo zdrav razum želi vidjeti. Ispraznite kite vi kojima muda nisu otpala, meni nisu još uvijek, a nisam ih uzgajao na šipci, a bogami ni sklekovima. Jednom davno je onaj mrtvi pušač kurca iz Radikalne promjene rekao: Jedina prava promjena je radikalna promjena!(vjerovatno nije on to rekao u originalu, već je od nekoga pokrao, no svejedno stoji šta sam čuo od njega).

Eto, pa sad ko će kako, nek vidi svatko sam sa sobom...

Bole Bugarska skupština

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »

2 коментара

Write коментара
11. септембар 2016. 19:46 delete

Znači, mi ćemo njih jebat na svakom koraku jer smo bolji od njih zato što oni misle da su bolji od nas. U problemu smo. Sada ćemo međusobno da se jebavamo, umesto da obe strane, ili bar jedna radi nešto produktivno, kao što kažeš. Možda ako je to naše podjebavanje toliko produktivno da navedemo drugu stranu, koja je bolja od nas i od koje smo sami bolji, da radi nešto produktivno uprkos našem intenzivnom pritisku. ,,Malo nas je al smo govna''

Reply
avatar