M.O.R.T: Očekujte žestok repertoar

19:27
Lagano se bliži 11. avgust, za kada je zakazan početak šestog po redu Lake Festa u Nikšiću. Ove godine organizatori su se potrudili da na Krupačko jezero dovedu pregršt muzičara i bendova iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske... a svakako, najzvučnije ime je planetarna zvezda Manu Čao. U narednih nekoliko redova možete pročitati kratak intervju sa jednim od učesnika, bluz-pank bendom M.O.R.T, koji je priredila PR služba festivala. 

foto: Promo / by Nada Maleš

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?

M: Budući da su festivalski nastupi kratki, očekujte žestoki repertoar, u glavu od prve pjesme. Daćemo sve od sebe da vam sa desetak stvari pokažemo presjek naša dosadašnja tri izdata albuma: "Vrhunsko dno", "Odjel za žešće" i aktualnog, "Tužne kocke". Vjerujemo da ćemo uspjeti pokrenuti publiku.

LF: Koju su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?

M: Za Lake Fest smo čuli samo pohvale, a uz to nam je i najveći festival na kojem ćemo nastupiti ovog ljeta. Dobra stvar je i lokacija festivala, u prirodi, uz jezero, što svakako mora djelovati inspirirajuće i za bendove i za posjetitelje. Veselimo se druženju s ostalim bendovima i posjetiteljima.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

M: Taj dan smo samo jedan od izvođača, nije naš solo nastup, tako da se nećemo pouzdavati u scenografiju ili nekakve rekvizite. Probat ćemo se ogoliti do kraja i pokazati vam bit našeg benda i pjesama. Po satnici bi trebali početi svirati u sam suton, tako da se nadamo da će to dati dodatan ugođaj.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?

M: Opustite se, budite dio festivala, budite dio koncerta. Zaboravite svoje granice i predrasude, družite se, uživajte u prirodi i glazbi i dobar provod vam je zagarantiran.

Odgovorao Kikos, basista.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »