Psychodelic rock velikani Radio Moscow vraćaju se u KSET!

11:41

Jedan od najvećih psychodelic rock bendova današnjice Radio Moscow nakon više od sedam godina dolaze 3. kolovoza u KSET. Prije njih će nastupiti progresivni psihodeličari Kaleidobolt iz Finske. Cijena ulaznice je samo 50 kuna u pretprodaji, a možete ih nabaviti svakim radnim danom u KSET-u od 16 do 20 h. Na dan koncerta će koštati 70 kuna.

RADIO MOSCOW je psychodelic rock/blues bend predvođen gitarističkim genijalcem Parkerom Griggsom nastao 2003. godine, a ovo će im biti drugi nastup u KSET-u gdje su se prvi put zasvirali prije 7 godina. Bend je ovaj ponedjeljak krenuo na dvotjednu turneju po Europi, a koncert u Zagrebu bit će jedini na prostoru ex-Yu. Radio Moscow je poznat i po suradnji s Dan Auerbachom iz Black Keysa koji im je producirao prvi album, a trenutno promoviraju posljednje izdanje „Live in California“. Članovi benda su već spomenuti Parker Griggs na gitari,vokalu i bubnjevima, Anthon Meier na basu te Paul Marrone na bubnjevima.


KALEIDOBOLT je trojka oformljena početkom 2014. godine u Helsinkiju, a Radio Moscow-u će se na ovoj turneji pridružiti početkom kolovoza u Italiji. Istoimeni debitantski album jako je dobro prošao kod kritike i publike,a krajem ove godine bi trebao dobiti nasljednika. Njihove progresivne strukture pjesama s žestokim riffovima i psihodeličnom atmosferom dobitna su kombinacija koja sjajno funkcionira posebice na live nastupima, a sigurno će tako biti i na njihovom premijernom nastupu u KSET-u. Članovi benda su Marco Manestrina na basu i back vokalu, Sampo Kääriäinen na gitari i vokalu te Valtteri Lindholm na bubnjevima.


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »