Stray Train i Los Mambo Jambo ovog vikenda u Firchie Think Tank-u

12:24

Stray Train su osnovali iskusni muzičari početkom 2015. godine sa idejom da izvode bluz rok obrade, poznate i one nešto manje poznate, pre svega u manjim i intimnijim klubovima kako bi održali svoju izvođačku formu i osetili želje i potrebe publike. Iz skromne i plemenite ideje razbilo se nešto mnogo veće i bolje. Bez posebnog plana Stray Train su u roku od nekoliko meseci, od septembra do decembra 2015, stvorili niz pesama koje su snimljene u januaru 2016. godine u Amsterdam Recording Company. Ceo studio session je snimio Igor Wouters za samo pet dana. Rezultat ovog intenzivnog kreativnog rada je album "Just ‘cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town", u produkciji Stray Train-a, za mix je zadužen Guido Aalbers @ Geisound, a za master Andy Vandette @ Engine Room Audio.

Stray Train čine:
Luka Lamut, vokal
Niko Jug, bas
Luka Čadež, bubnjevi
Jure Golobič, gitara
Boban Milunović, gitara

Stray Train će u Firchie Think Tank-u predstaviti svoje najnovije muzičko ostvarenje. Pripremite se za najbolju bluz rok svirku do sad!
_____________________________________

Subota, 18. 06. 22 h, ulaz: donacija 500 dinara
Los Mambo Jambo LIVE!


Los Mambo Jambo, bend iz Barselone je od svog nastanka 2009. godine postao referent Rock´n´roll scene kako Španije tako i Evrope svojim energičnim nastupima, originalnim repertoarom i karakterističnim zvukom. Krajem aprila 2016. godine izašao je i treći studijski album, "JAMBOLOGY" (Buenritmo Records, 2016). Dvanaest novih pesama punih akcije, igre i već karakteristične egzotike benda. U okviru prezentacije diska i povodom Svetskog dana muzike, Los Mambo Jambo nastupaju u tri grada koji predstavljaju centre srpske underground scene.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »