Lansirana jubilarna deseta epizoda metal vloga HEADBANG

13:13

U naslovu sve piše. Ukoliko ste bar nekoliko puta listali naše stranice, mogli ste da pročitate šta je Headbang i ko stoji iza cele priče. 


Ukoliko me sećanje dobro služi, prva epizoda vloga pojavila se negde u septembru prošle godine. Danas, nakon nepunih godinu dana, Žaki i Bagzy mogu da se pohvale i prvim jubilejom. Naime, pre neki dan je "izbačena" deseta epizoda, što je brojka za poštovanje s obzirom na kratak vremenski period od pokretanja emisije. Nisam pristalica da kritikujem nečiji rad (pod ovim podrazumevam i pozitivne i negativne kritike), već više volim da čitaocima, tj. gledaocima prepustim konačni sud. Ono što sam i do sada radio je kratki prikaz onoga što vas očekuje u novoj epizodi, uz poneku usputnu sugestiju i predlog šta bi moglo novo da se ubaci. Pa da krenemo.

Novotarija u "desetki" je što konačno imamo predstavljanje jednog benda (u ovom slučaju one-man projekta RAM) u prvom licu, tj. u formi improvizovanog intervjua putem interneta. Iako sam to još dosta ranije predlagao jednom od urednika, nažalost, ideja nije zaživela iz prostog razloga što nije bilo zainteresovanih učesnika sa druge strane. Nadam se da će ovaj izuzetak pokrenuti ljude da u narednim epizodama uzmu direktno učešće i nama gledaocima priušte zanimljivije emisije.

Pored pomenutog projekta RAM, predstavljen je bend Pajser i njihova kaseta objavljena za "jesboligakurac records". Želim napomenuti da je taj deo unapređen u smislu same dinamike. Ovaj put (na moje zadovoljstvo) niko od urednika nije čitao biografiju i opšte podatke o bendu, već je sve propraćeno tekstom i audio pokrivalicom. Taj segment je i te kako važan, jer, kao što sam nekoliko puta pomenuo, čitanjem biografskih podataka koje svako može da pronađe na netu nepotrebno se gubi vreme i stvara zamor kod gledalaca, koju su naviknuti na 10-15 minuta dinamične emisije. 

Jedan deo ove epizode je posvećen "crnim biserima" ili smešnim klipovima sa neta, a takođe, najavljeno je i par nadolazećih svirki (opet u formi brzinske tekst prezentacije). Za sam kraj, ostavljena je jedna lokalna tema, koja je možda i najzanimljiviji deo jubilarne epizode. Ali, da ne otkrivam sve, pogledajte i vi nešto od toga.
Dejvid

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »