Sinestezija i Organizam 13. maja u klubu Fest

11:56
U petak, 13. maja, održaće se zajednički koncert beogradskih bendova Sinestezija i Organizam. Mesto održavanja je klub Fest, a početak koncerta je zakazan za 22 časa. Ulaz 300 dinara.
Uoči izlaska albuma "Snovi o slobodi", Sinestezija se vraća u klub Fest gde je sve i počelo 2006. godine. Bend iza sebe ima album "Šminkanje stvarnosti" i veliki broj upečatljivih nastupa širom zemlje, a singlovi koji najavljuju izlazak novog albuma osvajali su visoka mesta relevantnih top lista širom regiona. Stvarajući u širokim okvirima rokenrola – “new wave” zvuk, post-punk momenti, upečatljive pop melodije, kao i moderni “indie” segmenti samo su neke od karakteristika Sinestezije koje, podržane neuobičajenim i intrigantnim liričkim izrazom, višeglasnim pevanjem, uz eksplozivnu i teatralnu scensku izvedbu, čine nastupe benda interesantnim za sva čula.



Organizam je autorski bend iz Beograda, nastao 2012. godine. Sastav neguje eklektični pristup muzici kombinujući više tradicionalnih pravaca sa elektronikom. U sadašnjoj postavi grupa radi od marta 2016. godine. Organizam trenutno sukcesivno objavljivljuje debi album “Intergalaktički cirkus”. Predstavljena su dva video spota sa ovog materijala: “Hjuman” i trenutno aktuelni “Okean”, premijerno prikazan sredinom aprila. 



Više informacija na eventu-u

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »