Neprijatelj prelazi zeku, Hund i Tetrapank 21. maja u Novom Sadu

10:24

U subotu, 21. maja, održaće se zajednička svirka pank-rok bendova: Neprijatelj prelazi zeku, Hund i Tetrapank. Tačna lokacija je Gerila bar u Novom Sadu, a početak događaja zakazan je za 21 čas.  

Tetrapank, bend o kojem ne treba puno govoriti. Novosadski punk'n'roll bend, koncertno aktivan od 2005.  Inspiraciju pronalaze u energiji i stavu izvornog punka i čvršćeg rock'n'roll zvuka, ali i u new wave senzibilitetu.  Jasno, glasno i direktno! Odlučili su da se ponovo okupe i pokažu ono najbolje!

HUND, bend koji je aktivan na sceni još od ranih '90-ih godina prošlog veka, milenijuma i ere. Dolaze u Novi Sad posle skoro dve decenije!

Šta reći od domacinima kad nema sta ni puno da se kaze. Neprijatelj prelazi zeku su Crveni (ex. Kolaps, ex. Remedy), Paja (Frontline), Zoki (ex. Deponija Zvuka), Davor (ex. Tona) i Oliver (ex. Tetrapank, ex. Underpressure). "Znamo šta radimo."

Ulaz na koncert je besplatan, početak u 21 čas a bendovi apeluju na posetioce da dođu na vreme zbog uvedenog policijskog časa.

Više informacija o koncertu i samim učesnicima pronađite na Facebook event-u.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »