Analiza modernih internet umo(r)tvorina

00:08


Nakon više nego uspešne demistifikacije "Ringišpila", vreme je da malo proširimo vidike i budemo u koraku sa naprednim tehnologijama i društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram i Twitter, pa ovaj put na tapet stavljamo misli, izreke i umotvorine iskucane kurzivom preko neke pejzažne fotke, i to nas kao tera da se zamislimo da nismo samo rođeni da plaćamo račune i umremo, nego da smo mi neki poseban i savršen kurac u ovom univerzumu. Sve izreke prenešene su u originalu, najčešće na engleskom jeziku.

I’m 99% angel, but oh, that 1%...
Jeste. Ustaneš posle podneva, majka spremi ručak, malo tuš, malo šminka, juriš na privatni faks, smer logistika u raspoređivanju gostiju po rezervisanim stolovima na splavu, naučiš ništa, budeš ništa, tatica te zaposli, prava divlja grešnica. Udaš se ili zato jer si greškom trudna, pa ga tatica stisne, ili jer te iz tvoje sobe već godinama isteruju sestrina deca, ne mogu više da se guraju u dnevnoj ni da sa babom gledaju skupštinu.
Stop caring what people think.
Čekaj, jeb’o te. Kao furaš neku filozofiju „budi prepoznatljiv, budi uticajan, budi savršen...“ i onda kao ne zanima te šta drugi misle. Moraš slušati šta drugi misle, tvoj sud o tebi je izuzetno i potpuno subjektivan, ne možeš izaći gola na ulicu i pišati stojeći na sred pešačkog i smatrati to normalnim, ako ćeš se zgaditi ljudima okolo. Ne, ne, samo ti obrati pažnju i dobro slušaj šta drugi imaju da ti kažu, lepše ćeš živeti.
Call her Love, it sounds classy.
Mene moja zvala Bejb, sad ne znam je l’ to po onom filmu gde se mali prasac izgubi u gradu (što u mnogome odgovara mom opisu) ili ono kao bebica i slično. Zovi stvari svojim imenom, ne seri previše.
If a writer falls in love with you, you can never die.
Tačno. Đubrivo – Vaša ćerka je kurva.mp3
Izbace sliku cveca, dece, kafe, sunca ili neke bljutave erotike, i kao dobar dan ili neka "umotvorina" LOL DOSADNI STE 
Uticajni napaćeni tviteraš koji nema ni jednog drugara, a par puta nedeljno izbaci sliku cveća, dece, kafe, sunca ili neke bljutave erotike i kao napiše dobar dan ili neku „umotvorinu“. Kupi sebi bojanku pa tamo jedi govna.
Mogle bi neke pare da padnu s neba
Idi radi, pizda ti materina, hoćeš iPhone 6, a roditelji lome kičmu svoju za 250 evra mesečno.
Radnici u kiosku je fetiš kad ti vraća kusur da ti ga ne da u ispruženu ruku nego da spusti dole na ono sranje
To što si ti debil i imaš manjak hromozoma, za to nije kriva radnica nego nedostatak batine i pruta dok si bio balavac.
If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Inače citat Merlin Monro, gde jasno kazuje da je prezupčila žestoko i da joj nema popravke. Jesi ti neka životinja ukavežena da postaješ toliko loša da niko to ne može podneti, ne kapiram? Šamarčina i Bog da te vidi.
You don't always need a plan, sometimes you just need to breathe, trust, let go, and see what happens.
NIŠTA, eto šta će se desiti. Eventualno ako se pustiš sa mosta, litice ili sličnog uzvišenja, neko će svakako na Blicu ostaviti komentar "Tugaaa.1!!1". što i nije toliko loše za posmrtnu slavu, iskreno.
There’s no way I was born to just pay bills and die.
Tačno. Moraš ipak i da patiš dok ne umreš. I nećeš samo plaćati račune, nego mnogo toga – alimentaciju, brakorazvodnu parnicu, lekove, kazne za parkiranje, školarinu, iznajmljivanje usrane i štrokave sobe na moru, skupe patike, telefone, parfeme... Mada, pošto živiš s roditeljima, verovatnije je da ćeš se samo roditi i umreti, jer će oni da ti plaćaju račune.
Fake a smile, don't let them know you're hurting, they don't care anyways.
Pa naravno da ne brinem, ne vrti se ceo svet oko tebe. Danas za malo ker opet da me izujeda, a ja da brinem o tebi? Od svih sopstvenih bitnih i nebitnih problema i problemčića, ja treba da vedrim i oblačim tako da tebi bude lepo? ‘Oću, jebe mi se. Dodatne kopče na leđima košulje za ovo šatro lažiranje osmeha. 

Ima tu još mali milion ovih sjajnih internet bisera, zaista su kombinacije i ideje neograničene, jer se internet preživarima koji ne napuštaju svoje sobe zaista svašta dešava u turbulentnim životima, još kad na to dodamo moderne bolesti od kojih se boluje, kao što je recimo depresija ili OCD, onda je utisak zaista bogat i ukusan. Epilog: ne prolivajte otpad po društvenim mrežama, jer uticajan se ne postaje kukanjem i plakanjem i bivanjem kul preko tastature.

Tihomir ŠkaraPodeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »