Zavirite u "Knjigu odgovora"

19:55

Naš redovni saradnik Radoslav B. Chugaly, čije tekstove sami povremeno kraduckamo i objavljujemo u rubrici Reč, dve – Chugaly, objavio je elektronsku knjigu pod naslovom "The Book of Answers" na sajtu smashwords.com, koji se bavi distribucijom elektronskih knjiga nezavisnih književnika. Knjiga je pisana za strano tržište, i primeti se izuzetno poznavanje engleskog jezika koje se slobodno može staviti u rang sa spisateljima rođenim na engleskom govornom području. U planu je prevod na srpski, kao i fizičko izdanje knjige u bliskoj budućnosti. 

"The Book of Answers" je knjiga iz žanra fanstastike, prati Petra koji je po prirodi zduhač, i bori se protiv nevremena, štiti useve i pomaže onima kojima je pomoć njegovog tipa potrebna. Za neke druge ljude znan je samo kao veliki gradski trgovac. Ali, jedan poziv ga vodi u nezamislivu avanturu koja će otkriti njegovu istinsku svrhu u igri moći koja se odigrava već eonima unazad, pre nego što je on uopšte zamišljen kao njen igrač. Knjiga je utemeljena na istorijskim činjenicama, kao i na srpskoj mitologiji. 

Prvu Radoslavljevu knjigu možete delom pregledati, a takođe i kupiti Klikom na ovaj LINK. Cena je zaista simbolična, duplo jeftinija od najjeftinije nove knjige iz knjižare, a čak troduplo od nekih elektronskih izdanja na našim prostorima. Pozivamo vas da podržite Radoslavljev projekat, a mi se nadamo da ćemo uskoro i predstaviti osvrt na "Knjigu odgovora".

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »