Veče "teškog sprskog roka" u Kruševcu

00:01
U subotu, 16. aprila, po prvi put, u Kruševcu će zasvirati beogradske grupe Rikošet i Potop sa grupom Larska iz Kragujevca. Koncert će se održati u klubu Zamajac sa početkom od 22 h. "Veče teškog srpskog roka, žestokog zvuka i sirove energije! Dođite da napravimo atmosferu još luđom i maksimalno pozitivnom uz opasan rokenrol" – poručuju učesnici.
Rikošet (stoner / progresiv rok) je grupa koja iza sebe ima brojne nastupe, čak i međunarodne. U pitanju je tročlani sastav koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ''Deset dinara pažnje u srebru'', a drugi je objavljen maja 2015. godine pod naslovom ''Pravo na život''. Sastav čine: Miloš Bjelobrk (gitara i vokal), Nenad Matekalo  (bubanj i vokal) i Vukašin Davidović (bas gitara). Trenutno pripremaju materijal za novi album i imaju aktivne nastupe. 

Larska (grandž / stoner / alternativ rok) je grupa iz Kragujevca koja početkom januara 2015. godine počinje sa stvaranjem autorske muzike. Funkcionišu u tročlanom sastavu koji se sastoji od dve bas gitare u eksperimentu sa gitarskim efektima i bubnjem. Izdvajaju ih energičan ritam i vokal. Karakterističan zvuk benda slušaoci će najverovatnije prepoznati po različitim uticajima drugih bendova i žanrova kao što su grandž, stoner, alternativa i novi talas. Sastav čine: Luka Stoisavljević (bas gitara i vokal), Dušan Lazić (bubanj) i Filip Stanković (bas gitara).
https://www.facebook.com/larskaband

Potop (garaž / stoner rok) je tročlani sastav iz Beograda, aktivan od 2015. godine. Postavu čine: Nevena (bubanj), Vojče (gitara i vokal) i Nikola (bas gitara). Zvuk karakterišu rif i vokal na engleskom jeziku. Pripremaju svoj debi album i aktivno nastupaju po Beogradu i unutrašnjoj Srbiji.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »