KONTRAUDAR u singl epizodi "Svoje ja"

12:44
Mladi beogradski pank-rok bend Kontraudar snimio je prvi video spot. Nakon singlova "Poslednja tura", "Ti", te debi albuma "Bez cenzure" (Nocturne media, 2015), u etar je pušten novi singl "Svoje ja", koji je dobio i video formu.
Kontraudar je osnovan 2014. godine u Beogradu. Prvu postavu benda činili su: Nikola Bajčetić Baja (vokal i gitara), Lazar Mihajlović (gitara), Miloš Đerković (bas gitara) i Mariza Pavlović (bubanj). U sadašnjoj postavi došlo je do izmene za bubnjevima, pa je umesto Marize palice preuzeo Miloš Stefanović, dok je kao privremena zamena na mestu basiste trenutno Pavle Batanjski.

Kontraudar je odsvirao preko trideset svirki, što u prestonici, što u drugim gradovima (Novi Sad, Pančevo, Lazarevac). Povodom spota prvenca, iz benda kažu:
- Glavni lik u spotu zove se Nikola Đuričić a.k.a. Đura Frizura, Najviše ima "svoje ja" od svih ljudi koje poznajemo. Nadamo se da će se spot dopasti publici, jer smo se potrudili da ga uradimo kako treba. U tehničkom i umetničkom delu snimanja, pored benda i Đure, učestvovali su i Anja Simić, Sofija Nedeljković i Marko Grbavac.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »