RITAM NEREDA ovog vikenda u Sarajevu i Lukavcu

14:42
Novosadski sastav Ritam Nereda ovog vikenda nastupiće u Sarajevu i Lukavcu. To će ujedno biti početak serije koncerata koji su zakazani za ovu godinu, a koji će obuhvatiti prostore nekadašnje Jugoslavije.
foto: Bojan Hohnjec (Nocturne)


U petak, 4. marta, zakazan je koncert u sarajevskom klubu "Sloga", gde će na proslavi 10 godina "BHHC Booking-a" nastupiti zajedno sa sastavima Brainswitch i Putrid Blood. Ulaz na koncert je slobodan, uz obaveznu konzumaciju pića.

Dan kasnije nastupaju u klubu "BBCC" u Lukavcu. Karte su u predprodaji na šanku kluba po ceni od 20 KM. Koncert počinje u 21 sat.

Bend je za sada potvrdio i nastupe u Zemunu, Požarevcu, Novom Sadu, Pančevu, Subotici, Beču, Kranju i Mariboru, a kako saznajemo, ovo nije konačna lista, pošto je interesovanje za nastupe ovog benda veliko. Ritam Nereda se, naravno, neće zaustaviti u okviru granica Srbije, već će promotivni nastupi albuma "To nisi ti" obuhvatiti sve zemlje bivše Jugoslavije.

A, evo zbog čega je Ritam Nereda jedan od najboljih (ako ne i najbolji) koncertni bend u Srbiji. Deo atmosfere sa prošlogodišnjeg nastupa u beogradskom Domu omladine. Kamera: Peđa Radosavljević i Aleksandar Zec.


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »