ROLIN HUMES: Premijera video spota za pjesmu "I DON'T KNOW" u susret obilježavanju pet godina postojanja

13:04
Rolin Humes, jedno od najznačajnijih glazbenih osvježenja posljednjih godina, ne samo na hrvatskom, nego i regionalnom tržištu, premijerno je predstavio svoj novi glazbeni spot za pjesmu "I don't know". Rolin Humes, pop, rock, blues kvartet nastao 2011. godine, iza sebe ima popriličan niz nastupa, ali i nagrada na glazbenim festivalima i natjecanjima diljem svijeta, te danas s pravom slovi za jedan od najboljih hrvatskih glazbenih izvoznih proizvoda mlađe generacije. 
Svoju kvalitetu i uskoro petogodišnji "glazbeni staž" okrunili su i lansiranjem novog spota za pjesmu „I don't know“, koja se nalazi na njihovom novom albumu „Rolin Humes presents Rolin Blues“ i koja redovito izaziva pravo oduševljenje publike na koncertima. 



Već nam je neko vrijeme bila želja napraviti animirani spot, a Vedran Tomac, s kim smo radili i na prva tri naša spota, rado se prihvatio izazova. Dali smo mu slobodne ruke tako da je Vedran zadužen za scenarij, crtanje, animiranje i VFX. – opisao je novi video uradak Robert James Hudulin, klavirist i vokal grupe Rolin Humes. 

Karakteristika Rolin Humesa, osim što svojim glazbenim izričajem, te čestim koncertima izlaze izvan okvira Lijepe naše, jeste pjevanje isključivo na engleskom jeziku, što su pozdravila mnoga diskografska tržišta diljem svijeta. 

Kao naš najznačajniji izvozni proizvod vezan uz glazbu, Rolin Humes se može pohvaliti i cijelim nizom nagrada osvojenih zbog kvalitete glazbe i pjesama koje autorski potpisuju i izvode.Robi (klavir, vokal) Nikola (gitara), Emil (bas gitara) i Matej (bubnjevi)


Izvor i foto: Hangtime Agency

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »