OFANZIVA FEST 18 i 19. marta u Beogradu

19:02

Po prvi put, 18 i 19. marta, u beogradskom klubu Kuglaš, održaće se Ofanziva fest. Na premijernom izdanju ove dvodnevne manifestacije pojaviće se bendovi: U Zmajevom Gnezdu (Obrenovac), Gavrilo Princip (Smederevo), Šaht (Beograd), Boneshaker (Beograd), The Commandos (Smederevska Palanka) i Oslobodioci (Obrenovac). 


Iza organizacije festa stoji ekipa iz benda U Zmajevom Gnezdu, koji ovim povodom poručuju: "Povod i cilj organizovanja Ofanzive je da pokažemo da andergraund scena i dalje živi i da pokažemo da udruženo možemo da napravimo dešavanje i skupljanje vredno pažnje, umesto da čekamo da ustajali (alternativni) festivali daju priliku bendovima od kojih ne mogu da zarade veliku lovu. Ideja je da se okupimo i dobro družimo i zabavimo, kako bendovi, tako i publika, koja je svakako najbitniji deo svake scene".

Cena ulaznice za jedno veče biće 250 dinara, dok se u pretprodaji može nabaviti karta za obe večeri, koja iznosi 400 dinara. Broj karata će biti ograničen zbog veličine samog prostora, a deo ulaznica će biti nabavljiv unapred, u samom Kuglašu. Cena ulaznice za jedno veče biće 250 dinara, dok se u pretprodaji može nabaviti karta za obe večeri, koja iznosi 400 dinara.

Medijska podrška festivala su: Rockomotiva, Helly Cherry i naš fanzin, te koristimo priliku da vas sve pozovemo na dvodnevno druženje. Kako i sami organizatori ističu: "Pravimo fest za ekipu, za večeri uz alkohol i za sve koji danas biju bitke sa vetrenjačama".

Raspored nastupa

Petak, 18. mart:
- U Zmajevom Gnezdu
- Šaht
- Gavrilo Princip

Subota, 19. mart:
- Boneshaker
- The Commandos 
- Oslobodioci


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »