Nocturne magazin slavi 13. rođendan uz Wolfram, Pop Star, Grate i Brigand

20:07

Jedan od najčitanijih portala u Srbiji koji se bavi gitarskim zvukom, 2. aprila će proslaviti svoj 13. rođendan. Ekipa Nocturne magazina je pozvala bendove: Wolfram, Brigand, Grate i Pop Star da zajedno naprave odličnu zabavu u Centru za kulturu Božidarac.


– Ako se pitate zašto su odabrana ova četiri sastava, samo možemo reći da imaju jednu zajedničku osobinu a to je kvalitet. Sva četiri benda rade autorsku muziku i zaista je svaki za sebe specifičan i jednistven, a opet su svi jako slični i verujemo da ćete svi početkom aprila uživati u svirci koja će da traje skoro četiri sata.

Nama je izuzetno drago što smo konačno u prilici da javno proslavimo godišnjicu sajta. Nije slučajno što je to baš 13. rođendan. Puno toga lepog je iza nas, a nadamo se da najlepše stvari tek predstoje. Najvažnije je da radimo ono što najviše volimo i nadamo se da ćemo to raditi na našu, nadamo se i vašu radost još bar 13 godina. Vidimo se 2. aprila! – istakao je glavni i odgovorni urednik portala Marko Ristić.



Marko Dorić ispred sastava Wolfram takođe nije krio oduševljenje povodom ovog koncerta, gde će njegov bend primiti nagradu za najbolji regionalni album 2015. godine po izboru redakcije Nocturne magazina: – S obzirom da znam iz prve ruke kako se ekipa iz Nocturne magazina sa Markom Ristićem na čelu carski postarala da organizacija iza kulisa bude na nivou, na nama je da ispoštujemo njihov trud tako što ćemo poslati publiku posle koncerta kući sa vilicom do poda. Zagarantovano ćemo imati tehnički sve na raspolaganju što nam treba da iznesemo jedan prelep, moćan zvuk, što je za svaki bend, pogotovo koji se bori za svoje mesto, fakat melem. A što se naše nagrade za najbolji regionalni album tiče... dođite da zapečatimo to uživo muzikom, a ne rečima!

Velibor Nikolić (Brigand) – foto: Marko Ristić

Ovo nam je poslednja planirana svirka do ulaska u studio. Sviraćemo i neke potpuno nove pesme. Nadamo se dobrom druženju i zdravoj buci – rekao je Velibor Nikolić, frontmen sastava Brigand.
Ulaznice za ovaj koncert su u pretprodaji u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »