QUASARR: Promocija novog albuma u Vintage Industrial Baru

00:00
Nakon više od godine dana, Quasarr će održati prvu klupsku svirku u Zagrebu. Mjesto radnje je ponovo Vintage Industrial Bar, a povod službena promocija novog albuma „Sjene“ koja će se dogoditi u četvrtak, 25. veljače! Prije Quasarr-a, publici će se predstaviti mladi zagrebački noise pop bend Orvel, koji je nedavno izdao veoma zapažen album "Dani". Karte u pretprodaji po cijeni od 35 kuna možete kupiti u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18, kod Cibone), a ako ih ostane na ulazu će koštati 45 kuna.
QUASARR je electro pop/rock bend iz Rijeke nastao početkom 2000. godine. Do sada su izdali dva albuma, „Quasarr“ iz 2007. i „Propaganda“ iz 2010. godine. Nominaciju za "Porina "za najbolji album alternativne glazbe bend je zaslužio 2008. za svoj album prvijenac, dok je 2014. godine osvojen "Porin" za najbolju vokalnu suradnju, koju su ostvarili u skladbi "Ljubav" s Josipom Lisac. Bend će ovom prilikom predstaviti stvari s novog izdanja „Sjene“, a odsvirati će dakako i najbolje i najpoznatije pjesme s prva dva albuma.



ORVEL je noise-pop grupa iz Zagreba koja promovira svježe izdani debut album "Dani". Orvel gradi atmosferu slojevima sintisajzera, atmosferičnim gitarskim i vokalnim dionicama uz različite pristupe ritam sekciji, od minimalističkih beatova proizašlih iz programiranih ritam mašina do kompleksnijih aranžmana akustičnih bubnjeva uz čvrsti i melodični bas. 

Po svojoj postavi modularni, uz razne goste na albumu, grupa s promjenjivim postavama i koncertno prati isti koncept. U Vintagu će u novom proširenom izdanju predstaviti kratak presjek pjesama s prvijenca uz novi nadolazeći materijal.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »