Crnogorski stoner rock bend EMILY ROSE objavljuje debi album

11:43
  Tokom naredne nedelje, 24. januara, na portalu www.bucanpas.com, pojaviće se debi album podgoričkog stoner jam trija – Emily Rose. Ivan Vuksanović (gitara), Luka Bjelica (bas) i Filip Radević (bubanj) otisnuli su se su u vode instrumentalnog psihodeličnog bluza i sklopili priču od sedam pesama zaokruženih u material koji nosi naziv “The Bahanacius”.
Do izlaska albuma, preko zvaničnog Youtube kanala, svakog dana pojavljivaće se po jedna numera sa ovog zanimljivog albuma. Za sada tu su pesme „Stoner“ i „Space“.




Bend Emily Rose nastao je 2014. godine iz velike želje za svirkom i stvaranjem kvalitetne muzike. Muzika koju prave nastala je na uticajima bendova kakvi su: Pink Floyd, Alice in Chains, Led Zeppelin, Kyuss, Jimi Hendrix…

Bend je za dve godine postojanja imao desetak svirki, a ističu da je najveća bila na Bedem festu prošle godine. Njima, ipak najmilije bile su one u Domu Kulture na Adi Bojani.

Album “The Bahanacius” je nastao iz džemovanja, koje je potom snimano, najčešće telefonom, da bi kasnije džeminge, koji su po njihovom mišljenju zanimljivi, skidali i za nijh pravili aranžamane.

Materijal za album je sniman u studiju "Ground Loop", produkciju potpisuje Ivan Pejović. Cover albuma naslikala je Nataša Petejčuk, a za dizajn je zadužen Aleksandar Radević.


Album sadrži sedam pesama:
1. Enter The Void
2. The Bahanacius
3. Shomi
4. Stoner
5. Space
6. Vogurt
7. Output


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »