Hardcore veselje u Čačku: Hit by Pain, YOX, Streetcore Unity & Brat @ 12. decembar, club Chicago

15:26

Bend Hit by Pain ovih dana je napunio dve godine postojanja, a zvaničnu proslavu jubileja održaće 12. decembra u čačanskom klubu "Chicago". Nakon brojnih klupskih svirki i učešća na festivalima, bend se okrenuo ka studijskoj realizaciji autorskog materijala, koji je od samog početka zastupljen na njihovom koncertnom repertoaru.  Za sada, studijski su ovekovečeni snimci "No time to beg" i "Democracy", a prema najavama, u nastupajućoj 2016. godini, planira se i snimanje prvog albumskog izdanja.



Pored domaćina, publici će se predstaviti tri gostujuća benda. Uz susednog Užica dolazi Brat, još jedno novo ime na hardcore sceni Srbije. Brat je nastao ove godine, i za sada, snimili su dve pesme: "Fish in Ljubish" i "Imamo li problem?" Užičani takođe preferiraju izvođenje autorskog materijala, tako da bi uskoro i od njih mogli da očekujemo novitete.



Valjevski death metal bend YOX pre nepunih mesec dana navršio je deceniju postojanja. Pored demosa iz 2010, EP izdanja iz 2012, ova godina je protekla u znaku njihovog novog albuma "Conception of circle", koji je pobrao hvalospeve od strane muzičke kritike, iako "joksovci" ističu da je u pitanju demo izdanje.



Sa jugoistoka Srbije, iz Niša, dolazi hardcore četvorka Streetcore Unity. Nastali su početkom 2013. godine; prošle godine su snimili EP "Oldschool", a uveliko rade na novom EP-u, koji bi pod nazivom "Lawless" trebalo da se pojavi u što skorije vreme. Za sada, kao singlovi, snimljenje su pesme: "Two dead boys" i "Tijana's law".

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »