Snimljena druga epizoda emsije HeadBang

14:52


Nakon nešto više od nedelju dana, u etar je puštena i druga epizoda emisije HeadBang. Stefan i Ivan nastavljaju po utvrđenom konceptu sa prvenca. U fokusu su i dalje dva priloga, jedan sa domaće, jedan sa inostrane scene, a sve to je prošarano njihovim dijalozima, monolozima i skeč upadicama. Prvi prilog vezan je za beogradski hardcore/grind sastav No Warning Shot, dok je drugi standardno posvećen afirmisanim (da ne kažem mejnstrim) izvođačima. Ovaj put urednici u neobaveznom ćaskanju polemišu o Megadeth-u, i iznose očekivanja za najavljeni album ovog benda, koji bi trebalo da izađe početkom naredne godine. 

Primetan je ogroman napredak u montaži same emsije, efekti su kvalitetnije odrađeni, a i urednici (voditelji) deluju dosta opuštenije i spontanije. Kombinuje se ozbiljna priča, zajebancija, a često se smenjuju i lokacije snimanja, što dodatno doprinosi dinamici i držanju pažnje gledaoca. Naravno, i dalje se sve radi uz podršku minimalne tehnike (skajp kamera, verovatno i kamera s mobilnog telefona), što daje posebnu draž ovom DIY projektu. Nadam se da će momci istrajati u ovome, jer početna zamisao je zaista odlična, a od njihovog voljnog momenta i kreativnosti zavisi hoće li ova emsija ubuduće okupiti nešto veći broj gledalaca. Za sada, momci se kvalitetno zajebavaju i još kvalitetnije troše slobodno vreme. 

HeadBang je samo jedan od milion načina i primera kako se može dati doprinos nečemu što zaista volite. Zbog toga savet svima koji čitaju ove redove: aktivirajmo se, pravimo svoju muziku, emisije, stripove, časopise itd... Kritikovanje masovnih medija i mejnstrima je prazna spika za dokone ljude. Ne dozvolimo da nam drugi nameću svoje sadržaje, kreirajmo našu alternativu kroz konstruktivni odgovor. Da ne dužim, već mi je proradio onaj ludački sjaj u očima. Uživajte u drugoj epizodi:




Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »