GOBLINI objavili singl sa kompilacije "Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti"

12:27


Nakon singlova koje su iznedrili Hladno Pivo i Rambo Amadeus, sa kompilacije posvećene punk legendama, bendu KUD Idijoti, stiže i singl iz kuhinje šabačkih GOBLINA. U pitanju je obrada numere "Marjane, Marjane" sa albuma"Megapunk".


Goblini – fotograf: Marko Ristić 
Jako nam je drago što možemo da budemo deo ove priče gde su se okupili svi bendovi iz bivše Jugoslavije. KUD Idijoti su vrlo važan bend kada pričamo o našoj punk sceni i nadamo se da će ova kompilacija i nekim novim klincima objasniti koliki je uticaj ova četvorka imala na sve bendove koji trenutno rade i stvaraju – ističu šabački pankeri.
Kompilacija "Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti" ugledaće svetlost dana 14. oktobra, kada je godišnjica smrti pevača Branka Črnca Tuste. Na kompilaciji je učešće uzelo 25. bendova, a pored Hladnog Piva, Ramba Amadeusa i Goblina, svoj doprinos su dali bendovi: Dubioza Kolektiv, S.A.R.S, Lačni Franz, Novembar, Psihomodo Pop, Tito's boys i mnogi drugi.

Izdavač kompilacije je kuća Nocturne Media, a sav prihod ostvaren od prodaje fizičkog i digitalnog izdanja će biti uplaćen u humanitarne svrhe, fondu za decu obolelu od malignih bolesti.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »