Sveže iz KROD records kuhinje

21:15


Nemački punk-rock bend Kill her first krajem marta izdao je EP "Born to be strong". Bend je zanimljiv po tome što ima čak dva ženska vokala. Izdanje sadrži četiri pesme, a singl možete čuti ispod: 

____________________________

Zatim, hardcore pankeri Fire at Will izdali su 14. aprila novi album – "Life goes on" i predstavili ga istoimenim singlom. Album je dostupan u CD, vinil i digitalnom formatu. Spot je mešavina studijskih snimaka, uvodi nas u priču iza kulisa, pa ga preslušajte:


____________________________

Pop-punk bend The Deadnotes dolazi iz Nemačke i tokom jeseni se očekuje njihov prvi album pod okriljem izdavačke kuće KROD. Sa radom benda i onim što će ponuditi krajem godine, možete se upoznati kroz njihov živi spot:


____________________________

Ako još uvek niste, ne zaboravite da pročitate recenziju albuma "Stories of the year" benda This Life, kao i recenziju albuma "Passing time" benda Earl Grey.

Sve novitete ove male, ali izuzetno jake izdavačke kuće, možete pratiti na njihovom sajtu krodrecords.com a takođe preslušati na Bandcamp stranici krodrecords.bandcamp.com/music.

Tihomir Škara

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »