Random 2. jula na Zidiću ispred Doma omladine

12:03

Ponovo radi "Zidić", kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda! U subotu, 2. jula od 20 časova, zasviraće mladi alternativni rok sastav Random iz Beograda.

Random je bend iz Beograda, nastao 2010. godine i svoj zvuk definiše kao alternativni rok. Jasne i snažne bas linije i bubanj koji su uvek u prvom planu, gitarske solo deonice, koje su melodične a ipak jake, upotpunjuju zvuk benda. Izražajni ženski vokal, koji poseduje u sebi i izvesnu dozu romantičnog na karakterističan način povezuje pomenuti zvuk. Ovaj bend je oktobra 2015. objavio svoj prvi EP pod nazivom "Smile & Wave" koji mozete poslusati i besplatno preuzeti na soundcloud.com/random-serbia.

************************
Koncerti na "Zidiću", muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016! "Zidić" ispred DOB svakog petka i subote uveče biće pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

Naša redovna i neredovna publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada – pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Izvor: facebook.com/events/

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »