Vikend "Teškog srpskog roka" u Pančevu i Smederevskoj Palanci

11:27

Beogradske grupe Rikošet i Potop ovog vikenda gostovaće u Pančevu i Smederevskoj Palanci. Sutra, od 22:30 h, binu će deliti na splavu "U pripremi" (Pančevo), dok će se dan kasnije karavan preseliti u Balkan Rock klub (Smederevska Palanka). Početak te svirke je od 22 h. 


Rikošet (stoner / progresiv rok) je grupa koja ima iza sebe brojne nastupe, čak i međunarodne. Radi se o tročlanom sastavu koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard-roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ''Deset dinara pažnje u srebru'', a drugi album je snimljen maja 2015. nosi naziv ''Pravo na život''. Oba albuma su naknadno objavljena za Nocturne Media. Sastav čine Miloš Bjelobrk (gitara i vokal), Nenad Matekalo (bubanj i vokal) i Vukašin Davidović (bas gitara). Trenutno pripremaju materijal za novi album.

Potop (garaž / stoner rok) je tročlani sastav iz Beograda, aktivan od 2015. godine. Postavu čine: Nevena – bubanj, Vojče – gitara i vokal i Nikola – bas. Zvuk karakterišu rif i vokal na engleskom jeziku. Pripremaju svoj debi album, a u međuvremenu su aktivni na klupskim svirkama.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »