SeaRock u Beogradu promoviše koncert benda Wilco press konferencijom i promo žurkom

13:46

SeaRock festival promovisaće u Beogradu koncert grupe Wilco press konferencijom najavljenom za 27. maj u Medija Centru, a najavu za događaj začiniće promo žurka u klubu Elektropionir dva dana kasnije (29. maj)


Obavještavamo vas da će se 27. maja u Medija Centru (Terazije 3, 11000 Beograd) sa početkom u 13 h održati konferencija za medije povodom gostovanja grupe Wilco u Kotoru.

Jedinstveni regionalni događaj, koncert velikana americane Wilco, održava se 24. 06. u Kotoru na platou parkinga Benovo. Ulaz, kao i za svaki do sada događaj koji realizuje SeaRock Festival, biće za publiku bepslatan, a događaj organizuje Searock Festival u saradnji sa Opštinom Kotor, Turističkom Organizacijom Opštine Kotor i Nacionalnom Turističkom Organizacijom Crne Gore. Na konferencji za medije u Beogradu 27. maja koncert će predstaviti:

- Ivan Gvido Krivokapić, Searock festival
- Mirza Krcić, direktor TO Kotor
- Srđan Dragomanović, Opština Kotor
- Željka Radak Kukavičić, direktorica NTO CG
-Žikica Simić, radio voditelj, publicista i muzički novinar.

Dva dana kasnije, u nedjelju 29. maja, sa početkom u 21 h u klubu Elektropionir održaće se promo žurka, na kojoj će publika uživati u vizelnom i audio predstavljanju Wilco koncerta kao i u dosadašnjim dostignućima SeaRock Festivala. Kao specijalni gosti, na žurci će nastupiti pančevački bend The Backyard Sinners koji će promovisati svoj novi singl sa predstojeceg EP-a.

Posjetite konferenciju za medije, a dođite i na žurku, da se družimo i propremimo za jedinstven događaj.



Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »