Repetitor i Naxatras na Tabor Film Festivalu!

19:46

Jedan od najpopularnijih bendova u regiji, Repetitor, nastupit će kao headliner na 14. Tabor Film Festivalu koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja, a pridružit će im se i Naxatras, grčka psychodelic rock atrakcija kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj. Impresivan glazbeni lineup uz spomenute bendove čine još: Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Kries, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown. Cijena early bird festivalske ulaznice je 95 kuna zaključno s 1.6., nakon toga cijena je 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna. Više o smještaju i prijevozu može se pronaći na linku: http://bit.ly/1WeMpUv
Repetitor - Foto: Luka Knežević
Tabor Film Festival osim obilja kvalitetnih kratkometražnih filmova iz cijelog svijeta i dobre glazbe, ove godine nudi i mogućnost gledanja završnih utakmica 15. Europskog nogometnog prvenstva koje će održati u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim nogometnim zaljubljenicima. Uz to će posjetitelji tijekom festivala biti u prilici pogledati četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor te se upoznati s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Hrvatskog zagorja, a organizirane su i jutarnje Kick4all – antistres kickboxing tjelovježbe za one koji požele aktivno započeti dan.
Organizatori najavljuju i glazbeni natječaj za bendove koji će biti otvoren početkom lipnja, a pobjednici će zaokružiti ovogodišnji lineup i dobiti priliku predstaviti se u prekrasnom ambijentu i akustici dvorca Veliki Tabor.


PRODAJNA MJESTA ZA FESTIVALSKE ULAZNICE:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok
Caffe Bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina
Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada
Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Sotli, Slovenija
TIC Podčetrtek, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek, Slovenija
Izvor: Hangtime Agency

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »