Postani deo Principa: Otvoren konkurs za nove saradnike na pozicijama novinara i fotografa

23:45
Ako ste mladi, puni entuzijazma i želje, poznajete rad na računaru, imate vozačku dozvolu A, B, C i D kategorije, niste osuđivani i spremni ste da radite čak i do 16 sati dnevno, i sve to za nikakvu nadoknadu, a uz to naravno posedujete i do pet godina radnog iskustva, prava ste osoba za nas, jer tražimo nove saradnike na pozicijama novinara i fotografa!


Imate talenta za pisanje, pišete poeziju, prozu, u slobodno vreme „bacate“ rime, a pritom volite da posećujete muzičke i kulturne događaje – takvi nam trebate. Novinar mora biti rečit, mora izbegavati opšta mesta, fraze i izraze, a takođe treba da se trudi da tekstove piše što slobodnije i objektivnije. Naš sajt možete oplemeniti intervjuima, izveštajima sa raznih događaja, recenzijama muzičkih albuma, kao i svakim sadržajem koji se do sad našao na sajtu. Ukoliko želite da postanete deo redakcije i da samoinicijativnim radom doprinosite rastu ovog sajta i promociji underground kulture, pozivamo vas da nam pošaljete recenziju muzičkog albuma po vašem izboru, ili izveštaj sa svirke koju ste posetili, a dopala vam se. 


Pošto živimo u ubrzanom društvu, koje nema previše vremena za čitanje i analiziranje dugačkih i zahtevnih tekstova, sve je veća potreba da se vesti prebace u vizuelni oblik – fotografiju. Ako imate profesionalni fotoaparat (ne digitalac, nego DSLR ili nešto još ozbiljnije), umete da fotografišete i editujete fotke i volite da posećujete svirke i koncerte, možete nam izuzetno pomoći u izradi foto-izveštaja. Kako je fotografija poslednjih godina postala svima dostupna, konkurencija je ogromna i nemerljiva, te vas molimo da nam dostavite deset ili više fotografija sa različitim motivima (portret, pejzaž, koncert, macro, socijalna fotografija, B&W...) kako bismo se uverili da su to baš vaša dela i kako bismo stekli utisak o kvalitetu i želji za saradnjom. Budite pošteni, pa nemojte „kopati“ fotke po internetu, jer Gugl nudi vizuelno pretraživanje i ništa se više ne može sakriti.

Kao što smo već u šali rekli, ovo nije profitabilan biznis, pa ne očekujte nikakave prihode. Mi nemamo sponzore, ne vaćarimo budžete lokalnih samouprava, niti radimo "projekte" koje finansiraju raznorazne nevladine organizacije. Fotografima možemo da obezbedimo besplatan ulaz na svirke, a novinarima raznorazni promo materijal kao što su diskovi, knjige i slično... Oni koji očekuju nekakve honorare, ovaj oglas bi definitivno trebalo da zaobiđu, da ne bismo uzalud gubili vreme. 


Pozivamo sve zainteresovane da nam se jave na jedan od mejlova redakcije:
redakcija@princip-fanzin.com
principfanzin@gmail.com 
shkara@princip-fanzin.com

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »