Nekrst fanzin #3: Entuzijazam, hiperprodukcija ili nešto treće

18:39

Opa! "Dvojka" se nije još pošteno ni ohladila, a pred nama je već treći broj fanzina Nekrst. Kako su krenuli, već za 15 dana ima da stignu do malog jubileja, tj. petog broja. Šalim se, naravno. Ipak, prijatno sam iznenađen entuzijazmom Andreja i Desye koji su u veoma kratkom vremenskom rasponu izbacili čak tri fanzina. 


Krenimo redom. Naslovna strana ovog broja delo je Violete Ete Tomić (Nadnadrealistička umetnička grupa "Pola mačke"). Od novih lica, tu su još i izvesni Ilija Kalinić i Vladimir Čokorilo, sa po jednom recenzijom. Pored uredničkog dvojca, gost-saradnik ponovo je Antonio Jovanović (blog "Ciklonizacija") sa svoje dve recenzije. 

Da se ne ponavljam, koncept fanzina je i dalje isti. Na dvadeset strana je ukupno trinaest blic recenzija. Svi albumi su uglavnom novijeg datuma (2013 – 2016), mada, nekako je tu upao i jedan album koji će uskoro slaviti punolestvo. Ali, da ne otkrivamo sve.

Posebno mi je drago što su momci uvažili moju sitnu zamerku koja se ticala obostranog poravnanja teksta. Sada su maksimalno poveli računa o tim detaljima jedva vidljivim "golom oku". Margine su smanjenje, font je dosta čitljiviji – ma upicanili su ga ko za svadbu, da ne kažem neki drugi obred.

Papirni primerak možete naručiti direktno od urednika na stranici – facebook.com/nekrstfanzin
Besplatno skidanje elektronske verzije na linku – Mediafire

Dejvid

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »