KOLAPS I KBO! GOSTI NA KONCERTU RITMA NEREDA U NOVOM SADU

14:46

Novosadski sastav Ritam nereda za subotu 16. april najavljuje koncert za pamćenje. Pored njih ove subote u klubu The Quarter nastupiće mladi novosadski sastav Kolaps, kao i prekaljeni punk bend iz Kragujevca KBO!


Foto: Bojan Hohnjec

Ono što je sigurno jeste da će koncert izgledati i zvučati kao nijedan do sada u ovom klubu, jer će se za tehničku stranu koncerta pobrinuti niko drugi do Studio Berar iz Novog Sada. Dodatni razglas i rasveta će vam sigurno dati bolju ugođaj nego ostalim koncertima.

– Jedva čekamo subotu jer ćemo posle punih devet godina imati samostalni koncert u Novom Sadu. Pred fanovima, rodbinom, prijateljima… Spremili smo dugačak repertoar, sviraćemo pesme koje nismo skoro izvodili uživo, čak i neke koje do sada nikada nismo svirali. Sigurni smo da će ovo biti veče koje ćemo svi dugo pamtiti – rekao je Boban Petronić, frontmen sastava Ritam nereda.

Da ne otkrivamo previše, sigurno je da vas u subotu čeka odličan koncert. Ritam nereda nakon ovog nastupa očekuju koncerti u Zrenjaninu 23. aprila (klub Zeleno Zvono), u Subotici 29. aprila (klub Mladost), kao i 7. maja u dvorani Apolo u Pančevu.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 600 dinara u Mungos Shop-u, kao i preko prodajnog sistema Gigs Tix-a (www.gigstix.com), dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, koštati 800 dinara.




Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »