Riječki NORD objavljuje debitantski album za Geenger Records

17:57
Izvor: Geenger Records
Riječki rock bend Nord novi je član Geenger Records obitelji. U samo godinu dana, Nord je napravio ogroman put od debitantskog do čvrsto formiranog alternativnog rock benda. Nord napokon dobiva pravu potporu za izbacivanje svog debitantskog albuma. S aktualnim singlom "Shadows" slaže prvu kockicu u svom soničnom mozaiku.
foto: Davor Hinić
Ime Nord derivirano je iz scene kada je čovjek izgubljen i traži sjever kako bi pronašao svoj put  kroz glazbena putovanja, možemo se pronaći i uz pomoć Norda. Osim niza domaćih nastupa, Nord je nastupao u Srbiji i BiH, gdje je bio prošlogodišnji pobjednik na Jelen Demofestu te tako ostvario značajan uspjeh za bend koji je tada postojao tek nekoliko mjeseci.

Nord čine: Mihael Prosen na poziciji vokala i bass gitare (poznat kao bivši pjevač hrvatskog metal prvoligaša Father), Tino Margan na bubnjevima, gitaristički duo Vedran Vučković (poznat kao gitarist benda Unlogic Skill) i Marko Sedlak, te Bojan Brnčić na klavijaturama,. Geenger Records im ovim putem želi veliku dobrodošlicu otvorenih vrata.

Nord možete čuti uživo 18. 3. u klubu "Uljanik" u Puli u sklopu festivala "Roštiljarka". A sada provjerite pjesmu "Shadows" koja će se naći na nadolazećem albumu i pripadajući joj video.




Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »