Otvoren konkurs za četvrti nastavak kompilacije "Balkan Under The Radar"

16:52
Nakon uspešno realizovana prva tri godišnja dela kompilacije underground muzike Balkan Under The Radar i desetina hiljada preuzimanja, Black Planet Records, izdavačka kuća iz Niša, organizuje konkurs za Vol. 4 (četvrto izdanje kompilacije).
Kompilacija Balkan Under The Radar ima za cilj otkrivanje zanimljivih imena, uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora Ex-Yu. Pored bendova i pojedinačnih muzičara, na kompilaciji će moći da učestvuje bilo koji solo umetnik, projekat ili bend koji se uklapa u koncept muzike koju objavljuje Crna Planeta

Uslovi za učešće na konkursu za Balkan Under The Radar: Vol 4. su sledeći: 
– Da je traka neobjavljena do sada,
– Da nije duža od 15 minuta,
– Da se uklapa u okvire alternativne / nekonvencionalne (nesvakidašnje) muzike, bez obzira na žanr i
– Da je izvođač sa prostora bivše Jugoslavije ili Balkana. 

Kompilacija će biti izdata na "Limited edition" CD-u (DIY) koji neće biti u komercijalnoj prodaji i kao "free download" na Bandcamp stranici. Ovo je neprofitna DIY priča, bez ugovora, bez uzimanja prava na muziku, već se realizuje samo iz ljubavi prema muzici, međusobne podrške i zbog spajanja ljudi sličnih razmišljanja i senzibiliteta. Bez obzira što je ovo kompilacija nepoznate muzike, mnoge relevantne muzičke face su podržale ovaj projekat svojim pesmama.

Trake šaljite na adresu b.planet.records@gmail.com. U obzir dolaze "private streaming" linkovi ili "download" u MP3 192 kbs + formatu. Poželjno je staviti ko ste, odakle dolazite, i ime benda (projekta). Rok za slanje je 1. 6. 2016. Za sva dodatna pitanja pišite na gore navedeni mejl.

Prva tri dela kompilacije možete skinuti ovde.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »