Tradicionalni koncert "In memoriam Sid Vicious" 20. februara u Rumi

20:17
Tradicionalni koncert "In memoriam Sid Vicious" održaće se 20. februara 2016. u Rumi (Caffe club ''Buka podRumom''). Nastupaju: Misha Mashina & Mashtrakala, Cefalni Atentat i SNB (Skupljeni na brzinu). Ulaz je besplatan do 22 h, a nakon toga će se naplaćivati 200 dinara.
Misha Mashina & Mashtrakala – Umobolni invalidski novi talas, začinjen žutim tufnastima zebrama, crvene boje. Sve je to, suptilno, uklopljeno u neuklopivu kakofoničnu harmoniju, a nije ni manje okruglo od kocke. Bend niti prenosi, niti prima poruke – umetnost im je strana koliko i Pigmejima lisnati krastavci. Sve u svemu, ništa.

Cefalni Atentat – Ovaj bizarni pojam nije puko ispiranje mozga nego prijateljski pokušaj osvešćivanja od grozomornog antikulturalnog đubreta koje je kontaminiralo dobar deo mlađe a i sredovečne populacije.Muzički segment ima za cilj kondicioniranje motoristike , dok tekstualni ima zadatak da intelektualno osveži...

S.N.B.  – Punk bend iz Novog Sada nastao 1995. u Novom Knezevcu. Posle pauze od par godina, ponovo smo se SkupiliNaBrzinu krajem 2012. i od onda radimo punom parom sa novom energijom i starim pravilom ENERGICNO, KRATKO i JASNO.


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »