Subotički sastav D ZOO objavio album „Treća armija trećeg sveta“

19:41
foto: Vasso Vujović

Subotički sastav D ZOO objavio je album „Treća armija terećeg sveta“ putem izdavačke kuće "Nocturne Media". Album je došao kao nagrada za pobedu koju su odneli na 48. "Zaječarskoj Gitarijadi" kao najbolji sastav iz Srbije po oceni stručnog žirija.

Album je od 10. februara dostupan za besplatno preslušavanje ekskluzivno preko Deezer platforme, a uskoro će uslediti i fizičko izdanje koje će zajedno realizovati "Nocturne Media" i "Gitarijada Zaječar".

Album je sniman u studiju "Blaze" pod producentskom palicom Miloša Mihajlovića Pilećeg i donosi osam potpuno novih numera koje u potpunosti prenose fenomenalnu energiju koju bend ima na živim nastupima.
"Dugo smo radili na ovoj ploči i naša očekivanja su velika. Posebno bih želeo da istaknem da je ovo tek prvi korak u saradnji benda D ZOO sa izdavačkom kućom "Nocturne Media" sa kojima imamo velike planove u budućnosti. O svemu ovome ljudi će da budu blagovremeno obavešteni. Nadamo se vašem pozitivnom feedback-u" poručio je Filip Budanović iz benda D ZOO.
Omot albuma radio je niko drugi do Leo Fon Punkerstein, gitarista benda Goblini.Album je u prvih nedelju dana ušao u listu najslušanijih albuma u regionu, rame uz rame sa imenima kao što su Megadeth, Linkin Park, Sia, Rihanna, dok na listi metal albuma drži prvo mesto.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »