Počela prodaja karata za aprilski koncert Ritma Nereda u Novom Sadu

11:49
Ritam Nereda, posle uspešnog koncerta u Beogradu, kao i na manifestaciji "Koncert godine", započinje regionalnu turneju u okviru koje će svirati u nekoliko gradova Srbije, BiH i okruženja. Još uvek aktuelni album "To nisi ti" doživeće promociju i u rodnom Novom Sadu, na samostalnom koncertu 16. aprila u klubu "The Quarter". Kao gosti, pridružiće im se bendovi KBO! iz Kragujevca i Kolaps iz Novog Sada.


Bend početkom marta kreće seriju koncerata po regionu na kojem će promovisati aktuelni album, a neki od gradova koji su za sada zakazani su Sarajevo, Lukavac, Požarevac, Beč, Ljubljana, Zemun, Pančevo, Valjevo i Subotica.
"Sigurni smo da će ovo veče biti za pamćenje. Naši prijatelji iz studija "Berar" će se pobrinuti da zvuk i svetlo budu do sada nezapamćeni u ovom klubu, a na nama je da zajedno sa vama napravimo atmosferu o kojoj će se pričati dugo posle koncerta"  rekli su momci iz benda Ritam Nereda.
Ulaznice za koncert su puštene u prodaju putem sajta www.gigstix.com i to po sledećim cenama:
Prvih 100 ulaznica košta 500 dinara, nakon toga cena je 600, dok će na dan koncerta (ukoliko ostane ulaznica) koštati 800 dinara. Ulaznice možete kupiti na ovom linku.Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »