Konkurs za drugi po redu BUNT ROK festival

10:01
Radio-televizija Srbije i emisija "Bunt" raspisuju konkurs za učešće demo-bendova na takmičenju "Bunt rok festival". Konkurs se raspisuje za nove, neafirmisane rok izvođače, bez objavljenog zvaničnog izdanja. Pravo učešća imaju svi autorski demo-bendovi i neafirmisani izvođači iz Srbije.

Bunt rok festival jedini je televizijski festival takmičarskog karaktera čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske rok scene.

Pokretanjem festivala ovakvog karaktera, otvara se novi medijski prostor za veliki broj mladih autora koji nemaju mogućnost da predstave svoj rad. U skladu s višedecenijskom tradicijom, Radio-televizija Srbije kao medijski javni servis na ovaj način ostvaruje svoju osnovnu misiju. S jedne strane, da informiše i edukuje kvalitetnim programskim sadržajem razvijajući kulturnu svest gledalaca, i s druge strane, da neafirmisanim autorima pruži stvaralački podsticaj. Bez negovanja ideja poteklih od novih generacija, nema ni napretka.

Prijave slati na mail adresu buntrokfestival@gmail.com ili na adresu Takovska 10, 11 000 Beograd, sa naznakom za BUNT ROK FESTIVAL.

Konkurs je otvoren od 03. februara 2016. i traje 30 dana.
Izvor: RTS

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »