Fanzin PRESTUP raspisuje konkurs za prvi broj

11:17

Od prvog januara poceo je konkurs za učešće u novom "Prestup" fanzinu u štampanoj formi i trajaće tačno 6 meseci. Ukoliko se prikupi dovoljno kvalitetnog materijala za bar 2 broja ovaj fanzin će i zaživeti a ukoliko ne, uz vašu saglasnost, vaš materijal, koji budete poslali, biće prosledjen nekom drugom fanzinu ili web portalu, ili će se objaviti u Prestup video fanzinu.
U pitanju je jedan potpuno novi vid fanzinarenja koji neće biti otkriven do pojave prvog broja (nadam se da ste stekli dovoljno poverenja u Prestup do sada). Ovaj tip fanzina ima za ulogu da sadržaj učini svima dostupnijim a time i privuče pažnju na radove koji u njemu budu objavljeni. Da pokrene maštu drugim fanzinašima kako bi mogli svoj rad učiniti dostupnijim i za današnje vreme prihvatljivijim. Da pomeri fanzin sa zamrle tačke.
Teritorija koju ovaj fanzin ima nameru da pokrije je Crna Gora, Srbija, BIH i Hrvatska iz razloga što se stanovnici ovih zemalja potpuno razumeju. Jezik koji se objavljuje zavisi isključivo od autora teksta, znači ako je tekst na hrvatskom ide kao takav, ako je na srpskom biće objavljen na tom jeziku...
Što se sadržaja tiče on se neće puno razlikovati od sadržaja dosadašnjeg fanzina kakvog ga znamo. Recenzije muzičkih albuma, intervjui sa muzičarima i drugim umetnicima, poezija, kratka priča.... Pravo na učešće imaju apsolutno svi s tim da moraju ispuniti samo jedan uslov: KVALITET! Dakle, nadam se da vam je jasno da je namera skupiti najbolje na jednom mestu.
Protekcije su potpuno isključene tako da slobodno svoje radove možete slati potpisani imenom i prezimenom i slobodno ostaviti nadimak ili pseudonim kojim želite da budete oslovljavani. Anonimni se neće objavljivati.
Poezija 
Slati do deset pesama po slobodnoj temi ili pod temom JEDAN (što ne mora biti naslov). U Wordu!
Kratka priča  
Priča mora imati maksimalno do 900 znakova (računajući razmake), po slobodnoj temi ili pod temom JEDAN (što ne mora biti naslov). U Wordu!
Recenzija 
Tačnije, traže se ljudi koji će pisati recenzije muzičkih dela ili drugih. Javiti se sa uputama ka svojim radovima ili specijalno za ovu priliku napisati recenziju po želji
Intervju 
Isto kao i recenzije. Kontakti. Mašta. Poznavanje polja o kome se vodi razgovor. Poznavanje rada osobe ili osoba sa kojima se intervju radi.
Prijaviti se i radove slati na wolfologin@hotmail.com i obavezno da svaki mejl bude naslovljen sa: "Za Prestup Konkurs (ime i prezime)"
Važno!
Bendovi i pisci koji bi da im se uradi recenzija biće kasnije obavešteni da mogu slati svoje radove na recenziranje!
Pošto će fanzin biti potpuno besplatan, sponzori koji bi pokrili troškove štampe i slanja su itekako potrebni. Reklamu bi imali u 4 države nekada nam jedne. Za prvi broj sponzor je obezbedjen.
Sve nove informacije na Facebook stranici Prestupa

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »