SAMOSTALNI REFERENTI započinju turneju povodom dvadeset godina postojanja

11:55

Prošlo je tačno dvadeset godina otkako je formiran jedan od najstarijih i najpoznatijih ska-punk bendova u Srbiji – Samostalni Referenti. Ova godina će biti u znaku obeležavanja dvodecenijskog obitavanja na sceni, a već sada je zakazano tri nastupa za kraj januara i početak februara:

29. januar – Lazarevac (Centar za kulturu)
30. januar – Kraljevo (Debeli utorak)
05. februar – Beograd (DOB, sala Amerikana)

Na zakazanom beogradskom koncertu, kao gosti najavljeni su: Drakula iz Direktora, Škabo, kao i Radule, Dr. Pop i Pećinko iz Atheist Rap-a. 
Ovom prilikom, Referenti poručuju: Živeti u Srbiji gde je ludilo totalno i graditi svet samo za nas je opasan Paradoks. Devedesete smo kalendarski ispratili, promene su bile samo kozmetičke, a oni i dalje ne razumeju. I kada se posle ovih 20 godina podvuče crta, za nas svaki dan život je san. I dalje pišemo napisane pesme, još uvek jurimo neke stare snove. Inspirišu nas žene i vino, kad je teško tu su drugari i pivo.Ako si stalno nasmejan i da uradiš sve smeš, ako želiš da preživiš i ostaneš slobodan (u društvu koje jedino nudi da živiš njihov lažni san), ako trebaš samo komad hleba, muziku i parče neba... ti razumeš i bićeš uz nas...

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »