Marinko Benger Pyromaniac: Poslušajte novu pesmu "Baš volim"

17:18
Marinko Benger, poznatiji kao Pyromaniac je samostalni hip-hop izvođač iz Siska. Hip-hop zvuk je spoznao još u osnovnoj, i to preko, kako mnogi kažu „najboljeg belog repera“ – Eminema.

Počeo je pisati rime negde tokom srednje škole, a kasnije je sa bratom Renatom (član Sirove Smjese) investirao u nešto muzičke opreme i počeo sa snimanjem. Prvu numeru je snimio 2011. godine, pod nazivom „Za nju“, a nakon toga je snimio još desetak pesama – što u saradnji s drugim reperima, što na mixtape-ovima. Tematika numera je uglavnom ljubavna, što je potpuno karakteristično za ovakav muzički žanr, pa se Marinko vodio proverenim receptom, ne želeći da odlazi u neistražene vode, već se zadržao u onima koje su mu dobro poznate.
Trenutno je u pripremi prvi album, koji bi trebao biti objavljen tokom naredne godine, a Marinko je odlučio da ovu godinu završi numerom „Baš volim“, za koju se snima i spot.

Marinkov rad je oblikovao Neven Martinčević – NeMar, koji je pružao savete, dok je za miksetom zadužen Boris Kosanić – Slash. 

Pyromaniac u budućnosti najavljuje još dosta numera, kao i žive nastupe, a mi vam preporučujemo da preslušate traku kojom je odlučio da zatvori ovu godinu:

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »