Povratak Kraljevskog Apartmana: Poslušajmo novu pesmu "Lud sam za tobom"

15:06
foto: Zoran Stojković
Prošlo je nešto više od pola godine kako nas je zauvek napustio Zoran Lalović Lotke, jedan od osnivača (već sada) kultnog hard-rock benda Kraljevski Apartman. Nakon pet studijskih albuma: "Long Live Rock ‘n’ Roll" (1997), "Izgubljen u vremenu" (2000), "Rocker" (2002), "Ruka pravde" (2004) i "Igra bez pravila" (2012) na kojima je pevao Lotke, te albuma "Čuvar tajni" (2008) gde je vokal bio Ivan Đerković, ekipa najavljuje povratak i snimanje novog, sedmog po redu studijskog albuma. Novi pevač benda je Jovan Baranin, a ostatak postave čine: Zoran Zdravković (gitara), Miroslav Đorđević (gitara), Bojan Antonijević (bas) i Nenad Vuković (bubnjevi).

Za sada, u etar je pušten prvi singl "Lud sam za tobom", a ovim putem prenosimo i deo
saopštenja benda sa zvanične stranice:
Polako ostavljamo iza sebe 2015. godinu. Godinu, koja je bila najteža u dosadašnjoj karijeri Kraljevskog Apartmana. Na žalost, ostali smo bez jednog velikog čoveka koji je ostavio veliki i neizbrisivi trag na našoj rok sceni. Zoran Lalović Lotke se preselio u legendu a uspomenu na njega ćemo čuvati dokle god postoji Kraljevski Apartman!
Uspeli smo da prebrodimo sve nedaće i da dignute glave nastavimo dalje sa radom i stvaranjem muzike. Energija među nama je sjajna, pokretačka! Ideja je mnogo, razmišljamo slično. Sa dve gitare u postavi se vraćamo prepoznatljivom, čvršćem zvuku. Singlom "Lud sam za tobom" najavljujemo početak rada na novom albumu.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »