Predstavljamo premijernu epizodu emisije "HeadBang"

12:27

Čast nam je predstaviti prvu epizodu emisije HeadBang, koja se izrađuje u samostalnoj produkciji dvojica urednika iz Požarevca. Kako oni kažu, emisija će biti fokusirana na metal zvuk. U premijernoj epizodi, urednici kroz neformalni razgovor predstavljaju metal sastav Nula i polemišu o aktuelnom spotu Slayer-a za pesmu Repentless. Epizoda traje petnaestak minuta, što je po mom mišljenju idealan tajming iz dva razloga: Kratko vreme trajanja lakše održava pažnju gledalaca, a na taj moguće je praviti nove epizode u češćim vremenskim intervalima.



"Headbang je nekomercijalni video blog (vlog) koji snimaju i uređuju dva saborca po muzici. Blog je posvećen domaćoj i stranoj metal muzičkoj sceni. Blog će pratiti aktuelna dešavanja na andergraund i mejnstrim metal sceni. Autori će posvetiti pažnju i na kultne albume bendova koji su ostavila traga na sceni. I još mnogo toga.. Sve sugestije su dobrodošle.

Autori emisije su Ivan Marinković-Žaki i Stefan Mlenković-Bagzy

Pozivamo sve bendove tvrđeg zvuka da se jave na dole navedeni e-mail ili Fb stranicu ako žele da se prozbori po koja reč o njihovoj muzici."

carcass989@gmail.com

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »