Zakazan METAL DAY u Šidu

19:39


Svirka će se održati 8. avgusta u 21h. Mesto održavanja Slovački dom Šid. Ulaz besplatan. Nastupaju:

- Atomski Rat - Bend sa domaćeg terena. Krajem prošle godine izbacili su album "Sumrak Slobode" o kome smo pisali u prvom broju našeg fanzina. Sviraju hc punk, a sve njihove albume možete preslušati i besplatno preuzeti OVDE


- Counter Ignition je groove metal bend iz Kovina, osnovan 2006. godine. 2008. snimili smo prvi demo a 2011. objavili i svoje prvo nezvanično izdanje „Spit or swallow“ koje je dobilo odlične kritike kako u domaćim tako i u inostranim medijima. U okviru promocije tog izdanja, i promovisanja demoa pre toga, odsvirali smo preko 100 svirki širom zemlje i regiona. Trenutno radimo na drugom albumu koji će se zvati “Mediocrity deadlock” a dve pesme sa tog albuma možete naći na našem Youtube kanalu i Soundcloud i Bandcamp profilima. Naša muzika se može opisati kao ritmički bogat thrash/groove metal, dinamična svirka sa puno “gruva”, puno promena, progresivna; sa velikim uticajem Balkanske tradicionalne muzike, etno jazz-a, progresivnog roka… (preuzeto sa http://hillsup.org)

- Nadimač - thrash metal/crossover bend iz Beograda. Nastali su 2003. Ove godine promovisali su novi album "Manifest protiv sudbine" (link). 

War Engine - thrash metal bend iz Novog Sada. Sastav je oformljen 2009. godine.
Diskografija:
2010 - Chemical Warfare (demo)
2012 - Machete (EP)
2012 - Adrenaline Rush (full album)
2014 - Ambush (single)

Emetica - Bend iz Kragujevca nastao 2000. godine. Sviraju grindcore. Imaju dva demo albuma: "Sanguinem menstruations amicae lambit et devorat" i "6 Tons of Faecal Waste", kao i split albume sa bendom Intakt (PMK, 2003) "Grind to Death" (2008) sa bendom Kramp. Našli su se i na kompilacijama "United Forces Of Grind" ‎(2007) i "10 Ways To Relieve The World From Virgins" (2009). U toku je snimanje i prvog studijskog albuma "Escatolorgy" na kome će se naći petnaest pesama.







Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »