Objavljen program drugog multimedijalnog festivala DAN VETROGRADA u Vršcu

21:13



Drugi multimedijalni festival vetrogradskih autora održaće se 1.08.2015 u Vršcu (Vetrogradu). Festival se odvija na dve lokacije: Dom omladine Vršac i u galeriji "Tačka Susretanja". Ove godine kao i prošle očekuje se učešće preko 70 autora. Zahvaljujući pokroviteljstvu DOV-a ulaz na festival je besplatan. Sve se dešava u jednom danu i program počinje od 18h. Iako spisak još uvek nije definitivan ovo je preliminarni program DV2:

Muzički deo:
GLAVNA BINA (DOV): The Hoods, Project Oddist, Bite, Magnetic Lizard, DNK, Promiskuitet, Holoklok, Kru, Vuk i Štenad...
ELEKTROROOPA( DOV): Lakmus Red + Ubivae

Izložbe:
GALERIJA SPRAT (DOV): Tattoo DNA Bodymods studio (+ tetoviranje uživo)
RUPA BAR (DOV): Digitalne izložbe:
Fotomorgana Vetrograd (fotografije) /
Udruženje ljubitelja starina F. Mileker - Vršac nekad i sad (arhitektura)
TAČKA SUSRETANJA:
VetrogART (grupna izložba vetrogradskih umetnika: Danilo Milosev Wostok, Filip Daćevac, Sale Grujić, Nevena Čolakov, Marija Kostic, Stefan Vidović, Blagoje Milojević, Katarina Mateaš, Dijana Petrović, Davor Ratković, Marija Stojković, Damir Poponjec, Aleksandra Popov...)
HandMADE IN VETROGRAD (rukotvorine: Gospodja mesec, In Wonderland, DMD SOAPS VRŠAC, Baki Maki Baki, Decoupage - Andrija i Klara, Malicious Bettie, Diana Petrovic...)
+ digitalne izložbe

Festival je lokalnog karaktera ali bogat i raznovrsan program je možda najbolja pozivnica za sve koji žele da upoznaju prestonicu vetra i njen kreativni potencijal.

Dobrodošli u Vetrograd.



Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »